نرم افزار ERP شامل مؤلفههای اصلی یک نرم افزار است که اغلب با نام ماژول شناخته میشوند. در حوزههای اساسی کسبوکار، از جمله امور مالی و حسابداری، منابع انسانی، مدیریت تولید و مواد، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و مدیریت زنجیره تأمین تمرکز دارد. سازمانها بر اساس بیشترین میزان اهمیت در حوزه کسبوکار خود، هرکدام از ماژولهای اصلی را انتخاب کرده و از آن استفاده میکنند.
همچنین یک سری از تولیدکنندگان نرمافزار تمام نیاز شرکتهای تولیدی را در محصولات خود رفع نکرده و به ناچار سراغ نرمافزار از شرکت های مختلف میروند و عملا نرمافزارها به صورت جزیرهایی و گاهاً به صورت API Service کار میکنند.
در هر دو سناریو به طور کامل و پیوسته میتوان دادهها را به صورت یکجا تحلیل و روی داشبورد نمایش داد.
مزیتی که Data WareHouse دارد همین است که دادهها را میتوان از تمام نرمافزارها با هر مدل دیتابیسی جمعآوری کرده و ارتباطها را در یک دیتابیس ایجاد و تمیز کرد.
همانطور که مشخص است، مدیران وظایف بسیاری بر عهده دارند، همین باعث می شود که در اکثر مواقع سردرگم و پر مشغله باشد. اما در دنیای پیشرفته امروزی استفاده از نرمافزارهای مدیریتی بسیاری از کارها را با نظم و ساماندهی همراه کرده است.
این دقیقاً همان چیزی است که هر مدیری به آن احتیاج دارد. به ویژه در امر تجارت، مدیران فروش همواره با وظایف بسیاری از جمله تأمین مواد اولیه، تأمین انبار، قیمت گذاری، فروش، مدیریت بازاریابها، بررسی شرایط فروش، محاسبه سود و ضرر و زیان و … روبهرو هستند که هریک از آنها زیرشاخههای متعددی دارد، بنابراین به نظر میرسد چنین افرادی بیش از هر کس دیگری نیاز به داشبوردهای مدیریتی دارند.